Sie Gubba i Stodhallen 6. juni 2015

Lørdag 6. juni ble den årlige Stodfesten nordøst for Steinkjer avholdt med Sie Gubba som hovedband. Før Sie Gubba gikk på scenen stod Bård Ole Thorsen fra Namsos, Block fra Overhalla og Fotlaus fra Steinkjer/Inderøy for oppvarmingen.

Sie Gubba kom på scenen kl 23.00 og leverte en forrykende konsert, og bød virkelig på seg selv. Låtene var både gamle og kjente melodier, samt en del nyere låter. Martine Kvam Asp fra Steinkjer var utvalgt til å synge en flott sang sammen med Sie Gubba. I en tilstøtende sal ble det satt opp storskjerm, slik at man i litt roligere omgivelser kunne følge med på konserten.

Takk til band og arrangør for en fartsfylt og kjempeflott kveld i Stodhallen denne kvelden!

Publikum: Ca. 450


Reporter: Aud Iren Lyngseth

Se disse bildene og reportasjen på FacebookSe disse bildene på Facebook (for å like, tagge og dele videre enkeltbilder)

Kommentarer: