Ole Rønning på Mariannes i Skien 19. juni 2015

På fredag 19.juni gjestet Ole Rønning utestedet Mariannes Pub & Danserestaurant i Skien.

Ole spilte sin flotte musikk fra 22 til 02 bare avbrutt av korte ordinære pauser.
Ole fremførte coverlåter fra mange kjente Country og westernsangere. Men han kommer også i løpet av september med sin første CD, som vil inneholde country på norsk. Han fremførte noen av sangene som kommer på denne CD’en denne kvelden for å teste disse på publikummet.

Ole Rønning har en meget flott sangstemme og gir publikummet den musikken de ønsker. Det er ikke unaturlig at han flere ganger har stått på scenen sammen med Rune Rudberg.

Det var denne kvelden lite med gjester når musikken begynte å spille, men det tok ikke mer enn en halvtime så var det meget godt med gjester. Det foregikk store arrangementer samme kveld både i Skien og Porsgrunn, så det var meget bra at så mange valgte dette utestedet denne kvelden. Det ble som vanlig en meget flott kveld på Mariannes med god og høy stemning.

Reporter/fotograf: Vegard Rasch-Fjeld

 

Se disse bildene og reportasjen på FacebookSe disse bildene på Facebook (for å like, tagge og dele videre enkeltbilder)

Kommentarer: