Nystua Bluegrassfestival 2015

Jeg har vært på Nystua Bluegrassfestival for første gang, og hvilken glede det har vært!

– Jeg kommer til fantastisk vakre Eidsvoll, svinger av og kjører mot gården hvor festivalen skal holdes. Det første jeg tenker er at «Her er det så vakkert at hit vil jeg flytte.» 🙂

De har gjort en fantastisk jobb med å pusse opp og pynte låven, både oppe og nede. Oppe hvor konsertene ble holdt var det laget båser møblert og pyntet utrolig vakkert. Og det hele var generelt utrolig vakkert pyntet og belyst som lagde en fantastisk stemning.

Nede i kafeteriaen/puben var det også flott pyntet med lysekroner, benker med skinnfeller og en utrolig tøff bardisk. Jeg gikk rundt og fikk wow-opplevelser hele tiden, og hodet mitt ble fylt med herlig musikk.

– Jeg skal garantert tilbake hit igjen til neste år! – Nyt disse stemningsblidene 🙂

 

Reporter: Morten K. Johansen

Se disse bildene og reportasjen på FacebookSe disse bildene på Facebook (for å Like, tagge og dele videre enkeltbilder)

Kommentarer: