Countryfestivalen i Seljord 2015

Da var gjørmen tørket av chapsen og bootsa og skjortene vasket. En vellykket festival er over og vi har mange gode minner. Masse god musikk levert av fantastiske artister. Alt fra lokale band til langveisreisende fra Amerika og Australia. Det har vært en herlig blanding av god norsk musikk og knallbra amerikansk/australsk country.

De gode øyeblikkene var utallige både på konsertene og ute på campen. Underskrivers høydepunkt var Doug Seegers og Craig Morgan. To forskjellige typer country, god gammeldags og moderne. Men de begge fikk full oppmerksomhet fra publikummet. Dessverre mindre publikum enn det artister av det kalibret fortjener, men de som møtte var imponert! Og selvfølgelig må avslutningen til Byting nevnes. For en avslutning! Det gav absolutt publikum en grunn til å allerede glede seg masse til neste år!

Takk for en fantastisk helg på Countryfestival i Seljord, både deltakere, artister og alle i ledelsen som har arrangert dette. Og ikke minst til de som rydder campen etterpå. Dere alle gjør en fantastisk innsats 🙂

 

Reporter: Merethe Jakobsen (Foto av Tonje Jacobsen og Tanita Jakobsen)

Se våre dagsrapporter og disse bildene på Facebook:

 

Kommentarer: