Unnveig Aas ute med ny EP

Unike Unnveig Aas har i løpet av kort tid blitt kjent som den lille lavmælte kvinnen med den store sorgfulle stemmen. Nå er hun ute med sin nye EP «Love EP».

Når Unnveig synger lytter man intenst. I løpet av få år har hun rørt publikummere på klubber, scener og festivaler over hele Norge, spilt support for Judy Collins, John Fullbright og Daniel Romano, og i tillegg opptrådt for et fullsatt festivaltelt i Bremen.

Låter fra hennes debututgivelse «Time Has Changed Us» (se tittelsporet live her) har blitt hyppig spilt på radio og hennes neste singel «How Long Must A Woman Mourn høstet lovord på internasjonale musikkblogger.

Endelig kommer det nytt materiale som viser Aas sin låtteft, autentisitet og ikke minst hennes særegne stemme.

På den nye EPen finner man tre spor:  1) «Run»   2) «Twenty Odd Years (Forgive Me, Love)»   3) «Bright Lights»

 

itunesspotify tidal wimp

 

Kommentarer: