Norske The Secret Sound of Dreamwalkers ute med singelen «War»

Norske The Secret Sound of Dreamwalkers slipper en digital 2-spors singel i 6. november, mens debutalbumet kommer i løpet 2016.

Hør og stream de to låtene:

itunesspotify tidal wimp

 

Thomas og Kristine Marie ble kjent på Spasibar i Oslo en sen kveld i 2007 der de fant tonen og snakket om den døende katten i «Bestialitetens historie». Siden den gang har de spilt sammen i forskjellige sammenhenger; viser, folk, country, psykedelisk rock, lydkunst og blues samtidig som de har medvirket band som Lady Moscow, Electric Teepee, Children and Corpse Playing in the Streets og The Harvey Steel Show.

Thomas og Kristine Marie har begge kunstutdannelse der kunst som grenser til musikk har vært hovedfokus. Bergsten har en Bachelor fra Kunstakademiet i Oslo og Aasvang har bachelor fra Kunstakademiet i Trondheim og en master fra Kunst- og Designhøgskolen i Bergen.

Etter et samarbeid om et lydverk til Spikersuppa Lydgalleri under navnet secret/sacred i januar 2015 ble dette en forløper til bandet The Secret Sound of Dreamwalkers der elementer fra kunstmusikken blandet seg naturlig inn i vise/folk låtene.

Alexander Lindbäck som er trommeslager og driver av Safe & Sound Recordings ble raskt med på laget. Han har bred musikalsk bakrunn fra band som St. Thomas, Roger Græsberg & Foreningen, Seven Doors Hotel, American Suitcase, The Jayhawks, Sister Rain og Folque.

The Secret Sound of Dreamwalkers spiller visespacecountry som er både melodiøs og drømmende.

Kristine Marie har skrevet låtene, synger og spiller gitar. Thomas arrangerer, spiller gitar, steelgitar og bass. Om det skulle være nødvendig spiller han også saxofon og andre obskure instrumenter. Alexander spiller trommer.

Kommentarer: