Norske Empty Bottles Broken Hearts ute med ny singel

Empty Bottles Broken Hearts går ufortrødent videre med sin singelserie som til slutt skal bli syv i tallet for at numerologien skal finne harmonisk balanse.

23. oktober kom «Winter Came Early (When You Came Too Late)» som representerer det fjerde kapitelet i denne føljetongen av sjutommere. A-siden blir også å finne på bandets kommende album som er ferdig innspilt og slippes tidlig i 2016.

itunesspotifyBig Dipper

Bandet fokus er det samme som det alltid har vært – å lage musikk tuftet på sin kjærlighet for 50- og 60-talls country, men utelukkende med egenkomponert låtmateriale. For de som lurer på hvordan Empty Bottles Broken Hearts høres ut i 2015, ser vi oss nødt til å parafrasere mesterverket The Blues Brothers (1980):

«EBBH plays both kinds of country music – Honky AND Tonk.»

Kommentarer: