Steffen Jakobsen med ny singel

Det er nå tre år siden countryhelten fra Arendal gikk ut med tredje plass i Idol 2013.

15. januar er Steffen endelig tilbake med den nye låten ”Music Man”. Han sier selv at han har fått over 200 forslag fra artister i hele verden. Alle låtene har blitt gjennomgått, og da han endelig kom til å høre på ”Music Man”, så var det akkurat sånn musikk han var på jakt etter! Noe som Jakbosen beskriver selv som ”Outlaw Country som ikke nødvendigvis faller under de strenge countryreglene i Nashville. Men mer en sjanger som bestemmer seg selv.”

Alle låtskrivere som sendte bidrag til Steffen er relasjoner han selv har bygd opp, sier han. Låten handler om realiteten bak kulissene, når jentene ikke lenger hyler fra scenen, men når man trenger motivasjonen mest fra kjæresten til å forsette å leve drømmen sin.

Man kan trygt påpeke at Steffen er en av de gjenlevende (i en ung alder av 26 år), som rakk å selge fysisk til GULL! Som i dag tilsvarer over 15.000 fysiske eksemplarer her hjemme! Både av platen ”My Beginning” som han spilte inn hjemme, og ”Six String Love Affair” som var andre platen.

Idollåten ”Your Man”, som gjorde inntrykk på dommere og den norske befolkningen, imponerte Jace Everett (Bad Things) nok til å ta Jakobsen under sine vinger. Som i senere tid resulterte i at Jakobsen fikk sunget duett sammen med Everett på låta ”Evil Friend” sammen med ORBO.

 

Kommentarer: