Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/cnorgecc/public_html/wp-content/plugins/wp-clean-up-optimizer/wp-cleanup-optimizer.php on line 1628

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/cnorgecc/public_html/wp-content/plugins/wp-clean-up-optimizer/wp-cleanup-optimizer.php on line 1639
Norske Empty Bottles, Broken Hearts ute med nytt album - Country Norge

Norske Empty Bottles, Broken Hearts ute med nytt album

Too Little Too Late - CoverMed albumet Too Little Too Late fortsetter Empty Bottles Broken Hearts å levere kompromissløs, tradisjonstro honky tonk anno 2016 med fortellinger om ensomhet, mislykket kjærlighet, drikking og knuste drømmer. De tåredryppende tekstene til tross, Too Little Too Late gir deg lyst til å jekke en pils og glemme alle bekymringer.

Too Little Too Late er oppfølgeren til bandets debutalbum Here’s Empty Bottles Broken Hearts, som høstet gode kritikker og ble belønnet med terningkast 5 i Aftenposten, Dagbladet og Stavanger Aftenblad.

Om Hank Williams hadde ramlet inn på CBGB hadde man muligens kommet tett på uttrykket som publikumsfavorittene Empty Bottles er kjent for å levere på scenen. Og i tro punkeånd klokker EBBH inn begge sine album på under halvtimen. Mer tid trenger man ikke for å banke inn budskapet så direkte og kontant som mulig.

Musikalsk sett er EBBH derimot nærmere sine inspirasjonskilder fra 50-og 60-tallet og country-storheter som George Jones, Kitty Wells og Loretta Lynn, selv om vokalharmoniene tidvis også gir assosiasjoner i retning Emmylou Harris og Gram Parsons.

Kjøp og stream:

Big Dipperitunesspotify

Med dette har Empty Bottles staket seg ut en egen kurs innen den norske country-floraen som best kan beskrives som neo-honky tonk, og som står i sterk kontrast til alternativ-countryen og bluegrassen som lenge har preget storbyscenen.

Bandet har stått på scenen på alle de store, norske countryfestivalene som Seljord, Vinstra og Breim, men har sitt kjernepublikum i landets største byer og har levert legendariske klubbkonserter på alt fra Crossroad og Last Train i Oslo til og Cementen og Garage i Stavanger og Bergen.

Releasekonserter:

Kommentarer:

kommentarer