Sunnmørsk festmusikk på sitt aller beste! Rotlaus ute nye singelen «Rundt neste sving»

Singelen «Rundt neste sving» er første av i alt fire singler som det norske bandet Rotlaus har planlagt for året. Tre av singlene skal komme nå på vårparten og den siste til høsten.

Den første singelen er no tilgjengelig på alle digitale plattformer og er utgitt i samarbeid med Tylden & co og den stødige produsenten i Audiofarm, Svein Erik Åmås som forøvrig også er kjent for sitt samarbeid med Vassendgutane.

  spotify          googleplay    

 

Hør låten på YouTube under:


Sangen tar for seg en sommerforelskelse! Alle har vi møtt en person vi aldri får helt til å glemme, som aldri slepp taket, som alltid er med deg i tankene. Et møte, en forelskelse, som så brått tok slutt.

Du glemmer aldri siste orda som svann hen i en siste dans. Kanskje møtes dere igjen, ved neste veiskille, neste stans, i en siste dans.

Møte deg igjen, når vinter blir til vår. Eg møte deg igjen til neste år

Rundt neste sving, neste stans… Kan eg be om ein siste dans

No står de klare for nok et år på veien og åpner året med en helt fersk singel. Året 2017 ser meget lovende ut for det relativt ferske bandet. Hordaland, Rogaland og Telemark er de områdene som står på turneplanen framover i vår, før de  i sommer besøker både østlandet, sørlandet og Trøndelag.

I alt vil de besøke og avholde konserter i nærmere 70 steder i 2017.

Tips & del gjerne videre 🙂 

Kommentarer: