Johan Berggren «For Now I’m Good Right Here»

Johan Berggren er en 25 år gammel musiker fra Jørstadmoen – en ikke så velbefolket perle ved Gudbrandsdalslågens tilløp til Mjøsa. Musikken har alltid stått i fokus og etter å ha vært involvert med forskjellige band i Lillehammers musikkscene har han nå tatt steget videre for å satse på egen karriere.

Musikken bærer tydelige preg av å være inspirert av et amerikansk lydbilde med røtter i både folk, country og blues. Etter å ha tilbragt et halvår i Nashville for inspirasjon er han nå klar for å vise resultatet av arbeidet han har lagt ned.

 

Debutplata «For Now I’m Good Right Here» som du kan høre på linkene under er spilt inn i Brygga Studio våren 2018 og ble produsert av Alexander Pettersen (The South, Ida Jenshus, m.fl):

 

  spotify      itunes      

 

Til våren reiser han atter en gang over dammen for å sanke litt ideer og samle litt tanker, så kanskje vi allerede til høsten har en oppfølger.

Spotify-player:

 

Kommentarer:

Promoteringer

Hei! Countryartist Capt John McDonald her! Jeg bor på Nesodden i Akershus fylke og synger country! Jeg er en songwriter og skriver stort sett sanger/melodier selv. Jeg synger selvsagt mye cover også! Er 50 % Amerikansk og 50 % norsk. Var med på Norske talenter i 2018 og tok countrymusikken der til Semifinale!