Country & Roots Cruise Color Line

Når:
4. mars 2017-6. mars 2017 heldags
2017-03-04T00:00:00+01:00
2017-03-07T00:00:00+01:00
Hvor:
Color Magic
Hjortneskaien
Kontakt:
Country & Roots Cruise Color Line @ Color Magic |  |  |

Velkommen om bord til to døgn med countrymoro.

I tillegg til gode artister får du alle de andre aktivitetene og opplevelsene et cruise byr på – vi nevner i fleng: gode matopplevelser i hvilken som helst av skipets flotte restauranter, taxfreeshopping, casino og spa.

Velkommen om bord!

På dette 2-døgns cruiset skal disse artistene spille.

Claudia Scott

En av de virkelig legendariske norske countryartistene vi har. Stadig aktuell, og er ute med ny plate nå i oktober. Med seg har hun et fantastisk band med musikere fra øverste hylle.

Bo Outlaw & Løiten Twang Depot

Et av de mest spennende bandene på den norske countryscenen. Det er ikke så langt fra en Texas Ranch til en gård i Løten, noe låta «Lonestar State of Mind» forteller. Kumøkk på bootsa, that`s kind of country, aint it??!

Morten Vestly Band

Vi fortsetter i tradisjonell dansbar country fra Nashville. Morten er en ringrev som kommer med ny plate i mars 2017, og om man går for tilbudet ønsker han å legge releasepartyet sitt til denne turen.

The Boots Band

Disse gutta har vært med en gang tidligere. Stor fanskare og skikkelig partycountry. Her får alt fra Nashville via Elvis til egne låter. Ny plate høsten 2016 som har rullert jevnlig på Norsk Country Radio.

I Puben
I puben har vi Stian Bakka, som har med seg sin makker Tom Runar. Det blir countrybasert partymusikk fra to erfarne musikere som vet å lage liv. Reist land og strand rundt på puber og vet hva som trengs for å få opp stemningen.

Kommentarer: