Countryrockerne i Vanity ute med ny singel

Vanity er et countryrock / americanaband basert i Bergen som er ute nå med nye singelen «Girl Next Door»

Kjøp og stream:

itunesspotify

Første versjon av låten kom til live og inspilt på iPhone i 2014, da gitarist Stian Sylta var på vei hjem fra jobb. Den første versjonen fanget oppmerksomheten til den internasjonale Songwriting Competition 2016, hvor dommere som Tom Waits, Bastille og Lordevil være å bedømme sangen blant tusenvis av andre.

«Girl Next Door» er nå i finalen hvor stipendiat og låtskriver Ane Brun kom på andreplass i 2009.

Låtskriver Stian Sylta om sangen:

Jeg bodde og studerte i utlandet, men endte opp med å google bilder fra hjemplassen min, og jeg er gift med en jente fra hjembyen min. Som gjør det til en svært personlig sang for meg. Det jeg liker mest med sangen er at den minner meg om mine røtter til Bergen.

Kommentarer: