Meget anbefalte Nikki Lane (US) på ny Norgesturné i sommer

Amerikanske Nikki Lane slipper sitt  3. album «Highway Queen» 17. februar og i juni har du muligheten til å se henne i Oslo og Bergen.

Den ukronede dronningen av countryrock, Nikki Lane, gjorde sin første konsert i Norge i fjor da hun spilte for et utsolgt Café Mono. Stappfull av karisma som hun er, sjarmerte hun samtlige i publikum og spilte låter fra sine to første album. Fredag 16. Juni kommer amerikaneren tilbake til Norge for å spille med fullt band på Parkteatret og 17. juni har du mulighet til å henne i Bergen på Bergenfest.

Nikki Lane fullførte aldri videregående, men startet heller som klesdesigner og flyttet rundt om USA med sin kjæreste som var countrymusiker. Da de bodde i New York gjorde kjæresten det slutt og flyttet til Alabama for å spille inn musikk. Det var denne episoden som inspirerte Nikki Lane til å begynne å skrive countrylåter. 

Artisten som ofte blir referet til som “The First Lady of Outlaw Country” flyttet senere til Nashville hvor hun spilte inn sitt første album “Walk of Shame”. Nikki Lane fikk sitt store gjennombrudd med sitt andre album “All or Nothin’” som ble produsert av Dan Auerbach (vokalisten fra The Black Keys), som lot henne bruke studioet hans helt gratis.

Se den nye musikkvideoen til Nikki Lane i Lenken under.

 

Kommentarer: